1. blackfriday
  2. Siemens GS51NDWDV

Siemens GS51NDWDV Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens GS51NDWDV GS51NDWDV. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens GS51NDWDV. 

Specificaties Siemens GS51NDWDV
MerkSiemens
FabrikantcodeGS51NDWDV

Over Siemens GS51NDWDV

De Siemens GS51NDWDV is een indrukwekkende vrieskast met een breedte van 70 centimeter en een opslagcapaciteit van maar liefst 286 liter. Met zijn energielabel D draagt dit apparaat niet alleen bij aan een lager energieverbruik, maar ook aan een beter milieu. Een van de grootste voordelen van deze vrieskast is het No Frost systeem, waardoor je nooit meer last hebt van vervelende ijsvorming en het ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie in de Siemens GS51NDWDV, blijft de temperatuur in de vrieskast gelijkmatig verdeeld. Dit betekent dat je voedsel, of het nu een pak gehakt of een bak ijs is, overal in de vriezer even koud blijft. Geen zorgen meer over bevroren producten op de bovenste plank en half ontdooide items onderin. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat de koele lucht gelijkmatig door de gehele vriezer wordt verspreid, waardoor je voedsel langer vers blijft. Naast deze innovatieve functies is de Siemens GS51NDWDV ook voorzien van handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare glazen planken en transparante vriesladen. Hierdoor kun je gemakkelijk je voedsel organiseren en snel vinden wat je nodig hebt. Met zijn strakke design en gebruiksvriendelijke bedieningselementen is de Siemens GS51NDWDV niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een stij.

Pluspunten
  • De vriezer heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energiezuinig is en goed voor het milieu. Door No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vrieskist energie en trekt hij stof aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens GS51NDWDV

Bekijk of de Siemens GS51NDWDV mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens GS51NDWDV, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!