1. blackfriday
  2. Siemens GI21VAFE0

Siemens GI21VAFE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens GI21VAFE0 GI21VAFE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens GI21VAFE0. 

Specificaties Siemens GI21VAFE0
MerkSiemens
FabrikantcodeGI21VAFE0

Over Siemens GI21VAFE0

De Siemens GI21VAFE0 is een praktische inbouwvriezer die perfect is voor het opslaan van al je ingevroren levensmiddelen. Met een indrukwekkende inhoud van 96 liter biedt deze vriezer voldoende ruimte voor maximaal 3 volle shopper boodschappentassen. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon graag voorraad inslaat, deze vriezer zal aan al je behoeften voldoen. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Siemens GI21VAFE0 is de freshSense technologie. Deze innovatieve functie detecteert temperatuurschommelingen en past automatisch de koeling aan om ervoor te zorgen dat je levensmiddelen altijd op de juiste temperatuur blijven. Geen zorgen meer over ontdooide producten wanneer de temperatuur in de keuken verandert! Daarnaast is het inladen van grote hoeveelheden boodschappen een fluitje van een cent, zelfs met de deur open. Met drie doorzichtige lades biedt deze vriezer voldoende ruimte om al je producten georganiseerd te houden. Heb je grote etenswaren die je wilt invriezen? Geen probleem! De Siemens GI21VAFE0 heeft een speciale Big Box lade die groot genoeg is voor een aantal opgestapelde diepvriesdozen of zelfs een hele kalkoen tijdens de feestdagen. Met deze vriezer heb je altijd voldoende ruimte en gemak bij het bewaren van je ingevroren levensmiddelen.

Pluspunten
  • Met Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. Het is relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 36 decibel.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vrieskist energie en verzamelt hij stof.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens GI21VAFE0

Bekijk of de Siemens GI21VAFE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens GI21VAFE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!