1. blackfriday
  2. Siemens EQ900 TQ907R03 RVS

Siemens EQ900 TQ907R03 RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ900 TQ907R03 RVS TQ907R03. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ900 TQ907R03 RVS. 

Specificaties Siemens EQ900 TQ907R03 RVS
MerkSiemens
FabrikantcodeTQ907R03

Over Siemens TQ907R03

Met de Siemens EQ900 TQ907R03 RVS kun je eenvoudig switchen tussen verschillende soorten koffiebonen, dankzij het dubbele bonenreservoir. Je hebt de volledige controle over de smaak van je koffie, omdat je elke specialiteit tot in de kleinste details kunt aanpassen. Met de handige beanIdent-functie past het apparaat automatisch de koffiesmaak aan wanneer je andere bonen gebruikt. Met de baristaMode kun je zelf de sterkte, hoeveelheid, temperatuur, verhoudingen en zetsnelheid aanpassen. Bovendien kun je jouw favoriete recepten opslaan onder een van de 10 profielen, zodat je altijd kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. De Siemens EQ900 TQ907R03 RVS is gemakkelijk te bedienen via het grote touchscreen display. Hier kun je kiezen uit maar liefst 21 verschillende koffiespecialiteiten. En met de handige Home Connect app kun je de machine zelfs op afstand bedienen en kiezen uit nog meer heerlijke koffierecepten. Deze koffiemachine is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook voor je oren. Dankzij de geavanceerde geluidsdemping produceert de machine slechts weinig geluid, waardoor je kunt genieten van een relatief stille ervaring. Bovendien is deze volautomatische koffiemachine van topklasse bouwkwaliteit, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en een langdurig gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je afwisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. De behuizing van roestvrij staal is steviger dan een kunststof behuizing. Met de baristaMode kun je je eigen koffierecepten maken door de koffiesterkte, -grootte, -temperatuur en de hoeveelheid melk zeer nauwkeurig in te stellen.

Minpunten
  • Bij intensief gebruik moet je regelmatig het relatief kleine melkreservoir bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ900 TQ907R03 RVS

Bekijk of de Siemens EQ900 TQ907R03 RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TQ907R03, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!