1. blackfriday
  2. Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW

Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW TE653M11RW. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW. 

Specificaties Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW
MerkSiemens
FabrikantcodeTE653M11RW

Over Siemens TE653M11RW

Met de Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW kun je niet alleen normale zwarte koffie en cappuccino zetten, maar ook een flat white, americano en een espresso macchiato. De melkslang schuimt de melk voor je op, en deze kun je eenvoudig in de meegeleverde rvs melkkan plaatsen. De koffiemachine is te bedienen via handige touchknoppen met display, waarmee je de koffiesmaak kunt aanpassen aan jouw favoriete smaak. Bovendien kun je 2 recepten opslaan als favoriet. Of je nu graag een espresso of koffie drinkt, met deze machine kun je 2 kopjes tegelijkertijd zetten. Dit is ideaal wanneer er visite langskomt. Na het zetten van je koffie reinigt het melksysteem zichzelf direct. Daarnaast kun je de zetgroep gemakkelijk uit de machine halen en deze afspoelen onder de kraan. De Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW biedt jou de mogelijkheid om een breed scala aan koffiespecialiteiten te zetten. Met de melkslang en rvs melkkan kun je heerlijk romig melkschuim creëren voor bijvoorbeeld een cappuccino of een flat white. De touchknoppen met display maken het bedienen van de machine zeer eenvoudig en intuïtief. Je kunt de koffiesmaak naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen en zelfs 2 recepten als favoriet opslaan. Zo kun je altijd genieten van jouw perfecte kopje koffie. Daarnaast is het mogelijk om 2 kopjes espresso of.

Pluspunten
  • Je krijgt meteen een roestvrijstalen melkkan om de melk op te schuimen. Met het kleurendisplay met touchknoppen bedien je de espressomachine eenvoudig via een uitgebreid keuzemenu. Pas zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van je koffie aan.

Minpunten
  • Hij beschikt niet over een warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW

Bekijk of de Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TE653M11RW, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!