1. blackfriday
  2. Samsung RB38T705CB1

Samsung RB38T705CB1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38T705CB1 RB38T705CB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38T705CB1. 

Specificaties Samsung RB38T705CB1
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38T705CB1/EF

Over Samsung RB38T705CB1/EF

De Samsung RB38T705CB1 is een absolute must-have voor elke keuken. Niet alleen vanwege zijn elegante zwarte design, maar ook vanwege de uitstekende koel- en bouwkwaliteit. Met de handige supervries functie kun je al je boodschappen in één keer invriezen. Hierdoor wordt de temperatuur in het koel- of vriesgedeelte verlaagd, waardoor je boodschappen snel en efficiënt worden gekoeld. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming op de wanden van de vriezer dankzij de No Frost technologie. Hierdoor is het ontdooien van de vriezer verleden tijd! Maar dat is nog niet alles! Deze koelkast beschikt ook over een handige vershoudzone, waarin je vlees en groente langer vers en smaakvol blijven. De temperatuur in deze zone ligt rond het vriespunt, waardoor je voedsel optimaal wordt bewaard en de smaak behouden blijft. Daarnaast is de Samsung RB38T705CB1 voorzien van LED-verlichting, waardoor je altijd een goed overzicht hebt van je voorraad. De koelkast is bovendien energiezuinig en beschikt over een A+++ energielabel, waardoor je niet alleen je voedsel vers houdt, maar ook het milieu spaart. Kortom, met de Samsung RB38T705CB1 haal je een stijlvolle, hoogwaardige koelkast in huis die niet alleen zorgt voor optimale koel- en vriesprestaties, maar ook nog eens energiezu.

Pluspunten
  • Stel de multizone in als koel- of vriesgedeelte en beslis per keer of je meer moet koelen of vriezen. Het is een ruime koel-vriescombinatie met een koelinhoud van 276 liter. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • De koelkastdeur heeft geen hevelgreep zodat je deze snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38T705CB1

Bekijk of de Samsung RB38T705CB1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38T705CB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!