1. blackfriday
  2. Samsung RB38T634DSA

Samsung RB38T634DSA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38T634DSA RB38T634DSA/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38T634DSA. 

Specificaties Samsung RB38T634DSA
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38T634DSA/EF

Over Samsung RB38T634DSA/EF

De Samsung RB38T634DSA is een stille en praktische toevoeging aan jouw open keuken. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel zul je nauwelijks merken dat hij aan staat. Maar dat is niet het enige handige kenmerk van deze koelkast. Met de waterdispenser heb je altijd gemakkelijk toegang tot een verfrissend glas water. Het reservoir kan gevuld worden met maar liefst 3,5 liter water, zodat je niet constant hoeft bij te vullen. Daarnaast beschikt deze koelkast over supervriesfunctie, waardoor nieuwe producten extra snel worden ingevroren en de temperatuur in de vriezer constant blijft. En dankzij het No Frost systeem hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming in de vriezer. Dit betekent dat ontdooien voorgoed tot het verleden behoort. Bovendien is de SoftClose-deursluiting een handige toevoeging. Als je de deur per ongeluk op een kiertje laat staan, zal deze automatisch sluiten wanneer hij in een hoek van 20 graden staat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onnodig energieverlies. Met de Samsung RB38T634DSA haal je niet alleen een stille en praktische koelkast in huis, maar ook een apparaat dat voorzien is van handige functies om jouw leven in de keuken gemakkelijker te maken.

Pluspunten
  • De waterdispenser zorgt er snel voor dat je een koel glas water krijgt. Stel de multizone in als koel- of vriesgedeelte en beslis elke keer of je meer moet koelen of vriezen. Het is een ruime koel-vriescombinatie met een koelinhoud van 272 liter.

Minpunten
  • De koelkastdeur kan niet snel en gemakkelijk geopend worden, omdat er geen hevelgreep aanwezig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38T634DSA

Bekijk of de Samsung RB38T634DSA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38T634DSA/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!