1. blackfriday
  2. Samsung RB38A7B6C41 Bespoke

Samsung RB38A7B6C41 Bespoke Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38A7B6C41 Bespoke RB38A7B6C41/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38A7B6C41 Bespoke. 

Specificaties Samsung RB38A7B6C41 Bespoke
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38A7B6C41/EF

Over Samsung RB38A7B6C41/EF

De Samsung RB38A7B6C41 Bespoke is een opvallende toevoeging aan je keuken. Met zijn stijlvolle Glam Navy design trekt deze koel-vriescombinatie direct de aandacht. Maar niet alleen het uiterlijk is indrukwekkend, ook de technologieën die deze koelkast biedt maken hem uniek. Dankzij de SpaceMax technologie zijn de wanden van de koel-vriescombinatie dunner, waardoor je meer opbergruimte hebt zonder dat het formaat van de koelkast toeneemt. Hierdoor is er genoeg ruimte voor 5 personen of zelfs meer. Een van de handige functies van de Samsung RB38A7B6C41 Bespoke is de Metal Cool Plate, die ervoor zorgt dat de koude lucht in de koelkast behouden blijft, zelfs wanneer je de deur vaak opent. Hierdoor blijven je producten langer vers en behouden ze hun optimale smaak. Daarnaast is de koelkast voorzien van de Optimal Fresh lade, die je kunt gebruiken als 1 of 2 zones. Hiermee bepaal je zelf de grootte van beide zones. Het linkergedeelte is koeler en ideaal voor het bewaren van vlees en vis, terwijl je in het rechtergedeelte je groente en fruit kunt bewaren. En met de Humidity Fresh lade blijven je groente en fruit langer vers en behouden ze hun heerlijke smaak en textuur. Met de Samsung RB38A7B6C41 Bespoke haal je niet alleen een stijlvolle koel-vriescombinatie in huis,.

Pluspunten
  • De Metal Cool Plate zorgt ervoor dat er geen koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. Met een koelinhoud van 276 liter is het een ruime koel-vriescombinatie. De koelkast heeft energieklasse C, wat betekent dat het zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu.

Minpunten
  • De koelkastdeur kan niet snel en gemakkelijk geopend worden, omdat het geen hevelgreep heeft. Let goed op het gewicht en de omvang van de koelkast, omdat het bezorgproces bemoeilijkt kan worden

    .

    Controleer of de koelkast de trap op kan en op de uiteindelijke plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38A7B6C41 Bespoke

Bekijk of de Samsung RB38A7B6C41 Bespoke mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38A7B6C41/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!