1. Samsung RB38A7B6BB1/EF

Samsung RB38A7B6BB1/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38A7B6BB1/EF RB38A7B6BB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38A7B6BB1/EF. 

Specificaties Samsung RB38A7B6BB1/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38A7B6BB1/EF

Over Samsung RB38A7B6BB1/EF

De Samsung RB38A7B6BB1/EF is een veelzijdige koel-vriescombinatie die perfect is voor elk huishouden. Met de Convertible Zone kun je zelf bepalen of je deze als vries- of koelgedeelte gebruikt. Dit is vooral handig wanneer je een feestje organiseert en wat extra koelruimte nodig hebt. Je kunt de vershoudzone ook naar wens indelen. Gebruik het als één grote zone voor je paprika's en bleekselderij, of verdeel het in twee zones om je hamburgers in het koude gedeelte te bewaren. Met een ruime inhoud biedt deze koel-vriescombinatie voldoende opslagruimte voor de boodschappen van een gezin van vijf of zelfs meer. En dankzij de Metal Cool Plate blijven je etenswaren langer vers. Deze innovatieve functie houdt koude lucht vast wanneer je de koelkast opent, waardoor de temperatuur sneller herstelt en je voedsel langer vers blijft. Een ander voordeel van de Samsung RB38A7B6BB1/EF is het Twin Cooling Plus systeem. Dit zorgt ervoor dat de geuren uit het koelgedeelte niet bij je ingevroren voedsel terechtkomen, waardoor je boodschappen niet uitdrogen. Bovendien heeft deze koel-vriescombinatie energieklasse B, wat betekent dat je weinig energiekosten per jaar zult hebben. Kortom, de Samsung RB38A7B6BB1/EF is een betrouwbare en praktische keuze voor elk gezin.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kan je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken. De koelkast heeft energieklasse B, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en goed is voor het milieu. Dankzij de Metal Cool Plate ontsnapt er geen koude lucht wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven.

Minpunten
  • Het heeft geen handvat, waardoor je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38A7B6BB1/EF

Bekijk of de Samsung RB38A7B6BB1/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38A7B6BB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!