1. Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke

Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke RB34C7B5D3K/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke. 

Specificaties Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C7B5D3K/EF

Over Samsung RB34C7B5D3K/EF

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke is een elegante en moderne koel-vriescombinatie die perfect is voor huishoudens van 3 tot 4 personen. Met de geavanceerde SpaceMax technologie biedt deze koelkast een ruim interieur zonder extra ruimte in te nemen in je keuken. Je zult versteld staan van de hoeveelheid opslagruimte die je tot je beschikking hebt. Deze koel-vriescombinatie beschikt over speciale vershoudzones waar je jouw verse groenten kunt bewaren, waardoor ze langer vers blijven. Daarnaast kun je de OptimalFresh+ lade verdelen in twee delen om ook jouw vlees en vis op de perfecte temperatuur te bewaren. Dankzij de innovatieve Metal Cool Plate in de koelkast hoef je je geen zorgen te maken over temperatuurschommelingen wanneer je de deur opent. Je voedingsmiddelen blijven langer vers en behouden hun smaak. Met de 3 vrieslades heb je voldoende ruimte om je favoriete diepvriesproducten op te slaan. Dankzij het No Frost systeem hoef je nooit meer te ontdooien en blijft de vriezer vrij van ijsvorming. Bovendien kun je eenvoudig het energieverbruik van de koelkast bekijken en de vakantiestand inschakelen via de handige mobiele app. Zo kun je altijd controle houden over je koelkast, waar je ook bent. Met de Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke haal je niet alleen een functioneel app.

Pluspunten
  • De Metal Cool Plate zorgt ervoor dat er geen koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat de koelkast aanstaat.

Minpunten
  • Er is geen hevelgreep aanwezig waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke

Bekijk of de Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C7B5D3K/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!