1. blackfriday
  2. Samsung RB34C704DB1/EF

Samsung RB34C704DB1/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C704DB1/EF RB34C704DB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C704DB1/EF. 

Specificaties Samsung RB34C704DB1/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C704DB1/EF

Over Samsung RB34C704DB1/EF

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Met een totale koelinhoud van 251 liter hoef je je geen zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte. Dankzij de 4 normale plateaus kun je je beleg, tapas hapjes en bakjes met fruit gemakkelijk organiseren en overzichtelijk houden. Bovendien is er een speciaal flessenplateau waar je extra flessen wijn of cola kunt plaatsen, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere boodschappen. In de groentelade kun je al je verse groenten en fruit opslaan, zodat ze langer vers en knapperig blijven. Het vriesgedeelte bevindt zich achter de onderste koeldeur en biedt 3 No Frost vrieslades waarin je je diepvriesfruit en pizza's kunt verdelen. Het handige aan de No Frost technologie is dat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien, waardoor je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan onderhoud. Bovendien kun je de koelkast eenvoudig op vakantiestand zetten via de handige smartphone app, waardoor je energie bespaart terwijl je weg bent. Met de Samsung RB34C704DB1/EF haal je een betrouwbare en ruime koel-vriescombinatie in huis die perfect is voor een huishouden van 3 of 4 personen.

Pluspunten
  • Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. Het heeft een vriesgedeelte van 114 liter, dus er is veel vriesruimte beschikbaar.

Minpunten
  • Heeft geen vershoudbaarheidzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C704DB1/EF

Bekijk of de Samsung RB34C704DB1/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C704DB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!