1. blackfriday
  2. Samsung NV7B41307AK/U1

Samsung NV7B41307AK/U1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NV7B41307AK/U1 NV7B41307AK/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NV7B41307AK/U1. 

Specificaties Samsung NV7B41307AK/U1
MerkSamsung
FabrikantcodeNV7B41307AK/U1

Over Samsung NV7B41307AK/U1

De Samsung NV7B41307AK/U1 maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Deze solo oven is uitgerust met pyrolyse, waardoor voedselresten worden verbrand bij een temperatuur van ongeveer 500 graden Celsius. Na afloop hoef je alleen maar de asresten weg te halen. Met een royale inhoud van 76 liter is er voldoende ruimte voor een grote kalkoen of gehaktbrood. Dankzij de telescopische rails kun je je gerecht gemakkelijk uit de oven halen zodra het gaar is. Maar dat is niet alles! Met de SmartThings app van Samsung, die je kunt downloaden op je mobiele telefoon of tablet, kun je je weekmenu een creatieve boost geven. De app biedt namelijk SmartThings Cooking, waar je recepten kunt vinden die perfect passen bij jouw smaakvoorkeuren. En als je nog boodschappen moet doen, helpt de app je zelfs met het maken van een boodschappenlijstje. Zo wordt koken niet alleen eenvoudiger, maar ook leuker en gevarieerder met de Samsung NV7B41307AK/U1.

Pluspunten
  • De oven verbrandt alle vuil en vet met behulp van het pyrolyse reinigingssysteem. Dankzij de uitstekende gebruiksvriendelijkheid bedien je de oven heel eenvoudig. Met behulp van de telescopische rail kun je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te verbranden.

Minpunten
  • De oven beschikt niet over een magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NV7B41307AK/U1

Bekijk of de Samsung NV7B41307AK/U1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NV7B41307AK/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!