1. Samsung BRB26715EWW/EF

Samsung BRB26715EWW/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung BRB26715EWW/EF BRB26715EWW/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung BRB26715EWW/EF. 

Specificaties Samsung BRB26715EWW/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeBRB26715EWW/EF

Over Samsung BRB26715EWW/EF

De Samsung BRB26715EWW/EF is een fantastische inbouw koel-vriescombinatie die perfect is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het unieke SpaceMax ontwerp zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt in de koelkast, zonder dat het veel ruimte in je keuken inneemt. Dit betekent dat je al je favoriete voedingsmiddelen kunt bewaren en toch ruimte overhoudt voor andere keukenapparatuur. Een van de geweldige kenmerken van deze koel-vriescombinatie is de speciale 0 graden Celsius vershoudlade. Hier kun je vlees en vis bewaren, waardoor ze langer vers blijven en je minder voedselverspilling hebt. Het All Around Cooling systeem zorgt ervoor dat de koeltemperatuur constant blijft, zodat al je verse groenten en fruit perfect gekoeld blijven en hun smaak en voedingswaarde behouden. Een ander handig kenmerk van de Samsung BRB26715EWW/EF is het No Frost systeem. Dit betekent dat je nooit meer je vriesgedeelte hoeft te ontdooien. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je voedsel altijd in optimale conditie blijft. En met een geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je amper dat deze inbouw koelkast aan staat. Je kunt dus genieten van je favoriete serie of film zonder gestoord te worden door vervelend geluid.

Pluspunten
  • Dankzij het geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aanstaat. Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Heeft met 74 liter inhoud relatief weinig vriesruimte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung BRB26715EWW/EF

Bekijk of de Samsung BRB26715EWW/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung BRB26715EWW/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!