1. Sage the Smart Scoop

Sage the Smart Scoop Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Smart Scoop SCI600BSS2EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Smart Scoop. 

Specificaties Sage the Smart Scoop
MerkSage
FabrikantcodeSCI600BSS2EEU1

Over Sage SCI600BSS2EEU1

Met de Sage the Smart Scoop maak je niet alleen jouw favoriete roomijs, maar ook softijs, sorbet en frozen yogurt. Deze multifunctionele ijsmachine zorgt ervoor dat de consistentie van de ingrediënten altijd perfect is, zodat je kunt genieten van een heerlijk romige textuur. Dankzij de 12 verschillende instellingen kun je de textuur naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen. De Sage the Smart Scoop is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het overzichtelijke display. Met slechts een paar drukken op de knop stel je de machine in en kun je beginnen met het maken van jouw favoriete ijscreaties. En wanneer het ijs klaar is, word je zelfs getrakteerd op een vrolijk muziekje om je te laten weten dat het genot klaar is om geserveerd te worden. En het beste van alles? Je hoeft niet direct alles op te eten! Dankzij de handige koelstand blijft het ijs nog 3 uur lang op de perfecte temperatuur, zodat je op je eigen tempo kunt genieten. Dus of je nu een feestje hebt of gewoon wat ontspanning nodig hebt, met de Sage the Smart Scoop heb je altijd de perfecte traktatie binnen handbereik.

Pluspunten
  • Ijsmachine geschikt voor sorbets, frozen yoghurt, gelato of roomijs. Je volgt het bereidingsproces via het kijkvenster. Met het digitale scherm stel je gemakkelijk de ijsmachine in.

Minpunten
  • Is minder compact dan een ijsmachine met koelelement door het ingebouwde koelsysteem.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Smart Scoop

Bekijk of de Sage the Smart Scoop mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCI600BSS2EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!