1. blackfriday
  2. Sage the Smart Grill Pro

Sage the Smart Grill Pro Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Smart Grill Pro SGR840BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Smart Grill Pro. 

Specificaties Sage the Smart Grill Pro
MerkSage
FabrikantcodeSGR840BSS4EEU1

Over Sage SGR840BSS4EEU1

Met de Sage the Smart Grill Pro grill je vlees snel en gemakkelijk, dankzij het krachtige vermogen van 2.400 watt. Hierdoor wordt de contactgrill snel opgewarmd en geniet je binnen no-time van heerlijk malse stukken biefstuk. Het apparaat biedt verschillende automatische bakprogramma's voor rundvlees, varkensvlees, kip en vis, zodat je nooit meer hoeft na te denken over de juiste instellingen. Daarnaast kun je ook handmatig de temperatuur instellen, zodat je je vlees precies kunt bakken zoals jij het wilt, of het nu doorbakken of medium is. Met de meegeleverde vleesthermometer kun je eenvoudig aflezen of je vlees de juiste temperatuur heeft bereikt. Bovendien is de Sage the Smart Grill Pro veelzijdig, want je kunt hem ook uitklappen en gebruiken als een kleine tafelgrill. Na gebruik kun je de losse platen eenvoudig in de vaatwasser reinigen, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met de Sage the Smart Grill Pro haal je een slimme en efficiënte grill in huis, die niet alleen zorgt voor heerlijk gegrild vlees, maar ook gemak en veelzijdigheid biedt. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of een beginnende kok, met deze contactgrill bereid je eenvoudig en snel de meest smaakvolle gerechten. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Sage the Smart Grill Pro en gen.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde vleesthermometer weet je precies wanneer je vlees gaar is. De grill detecteert de dikte van het vlees en past de grilltijd daarop aan. Met de 5 automatische programma's bereid je onder andere biefstuk en vis.

Minpunten
  • Bij deze contactgrill ontvang je geen extra platen voor tosti's en wafels.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Smart Grill Pro

Bekijk of de Sage the Smart Grill Pro mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SGR840BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!