1. blackfriday
  2. Sage the BBQ Grill

Sage the BBQ Grill Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the BBQ Grill SGR800BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the BBQ Grill. 

Specificaties Sage the BBQ Grill
MerkSage
FabrikantcodeSGR800BSS4EEU1

Over Sage SGR800BSS4EEU1

Met de Sage the BBQ Grill grill je ingrediënten snel en gemakkelijk, dankzij het krachtige vermogen van 2.000 watt. De contactgrill warmt snel op, zodat je jouw vlees perfect kunt dichtschroeien. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige grill kan ook volledig opengeklapt worden, waardoor het transformeert in een handige tafelgrill. Op de vlakke plaat kun je heerlijke stukken vis, groenten of een gebakken eitje bereiden. Wil je liever hamburgers of steaks grillen? Dan is de geribbelde plaat de beste keuze. Met de handige draaiknoppen aan de voorkant van de grill kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Tijdens het grillen wordt het overtollige vet opgevangen in het handige bakje onder de grill, waardoor het schoonmaken na gebruik een fluitje van een cent is. Dankzij dit slimme ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van moeilijk bereikbare hoekjes en gaatjes. De Sage the BBQ Grill is niet alleen een geweldige aanvulling op je keuken, maar ook een perfecte keuze voor gezellige avonden met vrienden en familie. Geniet van heerlijke gegrilde gerechten en creëer onvergetelijke herinneringen!

Pluspunten
  • Dankzij de timer hoef je niet zelf in de gaten te houden wanneer jouw bereiding klaar is. Met de 7 standen stel je de grill nauwkeurig in op jouw bereiding. De zwevende topplaat drukt aan alle kanten even hard op de ingrediënten voor een gelijkmatige garing. Dankzij de timer hoef je niet zelf in de gaten te houden wanneer jouw bereiding klaar is. Met de 7 standen stel je de grill nauwkeurig in op jouw bereiding. De zwevende topplaat oefent aan alle kanten evenveel druk uit op de ingrediënten voor een gelijkmatige garing.

Minpunten
  • De bakplaten kunnen niet verwijderd worden en zijn daardoor moeilijker schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the BBQ Grill

Bekijk of de Sage the BBQ Grill mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SGR800BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!