1. Sage the Barista Pro Stainless Steel

Sage the Barista Pro Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Barista Pro Stainless Steel SES878BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Barista Pro Stainless Steel. 

Specificaties Sage the Barista Pro Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSES878BSS4EEU1

Over Sage SES878BSS4EEU1

De Sage the Barista Pro Stainless Steel is de perfecte espressomachine voor de echte koffieliefhebber. Met zijn ingebouwde bonenmaler en automatische maling en dosering zorgt deze machine ervoor dat er altijd precies genoeg koffie in de filterdrager valt voor een heerlijke espresso of lungo. Maar dat is nog niet alles, want met deze machine kun je ook gemakkelijk 2 kopjes koffie tegelijk zetten, ideaal als je bezoek hebt. Wat deze espressomachine echt bijzonder maakt, is de nauwkeurige PID temperatuurmeter. Deze zorgt ervoor dat de koffie nooit verbrandt, dankzij een constante zettemperatuur. Bedienen van deze machine is ook een fluitje van een cent, met het handige display en de eenvoudige bedieningsknoppen. En als je jezelf wilt voelen als een echte barista, dan kun je met de krachtige stoompijp melk opschuimen naar jouw eigen voorkeur. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of een andere koffiecreatie wilt maken, met deze machine heb je volledige controle over de hoeveelheid melkschuim. Let wel op, het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine vergt tijd en geduld. Het is veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Sage the Barista Pro Stainless Steel heb je alles wat je nodig hebt om de perfecte kop koffie te zetten, en met wat oefening en experimenteren kun je elke keer weer genieten van jouw favoriete koffierecept. D.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor deze goed smaakt. Met de automatische maal- en doseerfunctie maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor je kopje. Door de uitstekende bouwkwaliteit heeft de machine een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen aanraakscherm waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Barista Pro Stainless Steel

Bekijk of de Sage the Barista Pro Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES878BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!