1. Sage the Bambino Plus Stainless Steel

Sage the Bambino Plus Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Bambino Plus Stainless Steel SES500BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Bambino Plus Stainless Steel. 

Specificaties Sage the Bambino Plus Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSES500BSS4EEU1

Over Sage SES500BSS4EEU1

Met de Sage the Bambino Plus Stainless Steel haal je een compacte en hoogwaardige espressomachine in huis, zonder gedoe. De stoompijp van roestvrij staal schuimt de melk automatisch op zodra je er een kannetje verse melk onder plaatst. Je kunt kiezen uit drie verschillende temperatuurstanden om de melk op te warmen. Bovendien kun je de dikte van het melkschuim aanpassen door te kiezen uit drie verschillende standen. De ingebouwde PID-temperatuurregelaar zorgt voor een constante zettemperatuur, waardoor je verzekerd bent van koffie zonder verbrande smaak. Met de handige bedieningsknoppen kun je één of twee kopjes koffie tegelijk zetten. Daarnaast geeft de schoonmaakindicator aan wanneer de machine een reinigingsbeurt nodig heeft, zodat je altijd kunt genieten van een schone en goed functionerende espressomachine. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit vergt meer oefening dan bij een volautomatische espressomachine. Een tip: vergeet niet om een aparte koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen, dit maakt het koffiezetten nog lekkerder en authentieker.

Pluspunten
  • Je kunt melk gemakkelijker opschuimen dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor het goed smaakt.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Bambino Plus Stainless Steel

Bekijk of de Sage the Bambino Plus Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES500BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!