1. Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen

Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen SCG820BST4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen. 

Specificaties Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen
MerkSage
FabrikantcodeSCG820BST4EEU1

Over Sage SCG820BST4EEU1

Met de Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen haal je het beste uit je koffiebonen. Deze set bestaat uit een gebruiksvriendelijke bonenmaler en een koffiezetapparaat, waarmee je direct de lekkerste koffie kunt zetten. De bonenmaler heeft maar liefst 60 verschillende maalstanden, zodat je altijd de juiste maling kunt kiezen voor jouw favoriete koffie. Op het handige display kun je gemakkelijk de maaltijd, de maalstand en het aantal gemalen porties aflezen. Ook wordt er aangegeven welke grofheid geschikt is voor welk type koffie, zodat je altijd de perfecte maalstand kunt kiezen. Het koffiezetapparaat is supersnel opgewarmd, binnen slechts 3 seconden is het klaar om koffie te zetten. Je kunt met dit apparaat 1 of 2 koppen koffie tegelijkertijd zetten, ideaal voor als je visite hebt. Daarnaast beschikt het apparaat over een handige automatische stoompijp, waarmee je in een handomdraai melk kunt opschuimen. Gewoon een kannetje met melk onder de stoompijp zetten en de machine doet de rest. En als je machine toe is aan een schoonmaakbeurt, hoef je je geen zorgen te maken. De schoonmaakindicator geeft namelijk een seintje wanneer het tijd is om je apparaat schoon te maken. Houd er wel rekening mee dat het zetten van smaakvolle koffie met deze set wat tijd en geduld kost. Het vereist wat oefening en a.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 60 verschillende maalstanden fijnmalen. Je kunt melk gemakkelijker opschuimen dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet en smaakt hij goed.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt veel ruimte in beslag op jouw aanrecht vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen

Bekijk of de Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCG820BST4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!