1. Sage the Adjusta Grill

Sage the Adjusta Grill Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Adjusta Grill SGR200BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Adjusta Grill. 

Specificaties Sage the Adjusta Grill
MerkSage
FabrikantcodeSGR200BSS4EEU1

Over Sage SGR200BSS4EEU1

Met de Sage the Adjusta Grill kun je je vlees perfect krokant braden dankzij de instelbare temperatuur. Deze contactgrill kan namelijk een indrukwekkende temperatuur bereiken tot wel 450 graden Celsius. Met deze grill kun je gemakkelijk twee grote stukken vlees aan beide kanten mooi bruin bakken, omdat de zwevende topplaat de ingrediënten gelijkmatig aandrukt. Het instellen van de temperatuur is een fluitje van een cent dankzij de handige draaiknop bovenop de grill. Daarnaast heeft de Sage the Adjusta Grill ook een handige functionaliteit. De pootjes aan de onderkant van de grill kunnen worden uitgeklapt, waardoor je de contactgrill schuin kunt neerzetten. Dit zorgt ervoor dat bak- en vetresten gemakkelijk in het vetopvangbakje lopen. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de bakplaten en het vetopvangbakje kunnen gewoon in de vaatwasser. Bovendien beschikt deze grill over een ingebouwde snoeropbergruimte, waardoor je de stekker netjes kunt opbergen. Kortom, met de Sage the Adjusta Grill geniet je van heerlijk krokant vlees en maak je het schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Om vlees snel een lekker krokant randje te geven, zet je de contactgrill op 450 graden Celsius. Met de 7 standen kun je de grill precies afstemmen op jouw bereiding. De zwevende bovenplaat oefent gelijke druk uit aan alle kanten van de ingrediënten voor een gelijkmatige garing.

Minpunten
  • Door het feit dat de bakplaten niet uitneembaar zijn, wordt het reinigen ervan moeilijker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Adjusta Grill

Bekijk of de Sage the Adjusta Grill mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SGR200BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!