1. blackfriday
  2. Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt

Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt SNE800SST2ENL1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt. 

Specificaties Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt
MerkSage
FabrikantcodeSNE800SST2ENL1

Over Sage SNE800SST2ENL1

Met de volledig roestvrijstalen Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt zet je niet alleen heerlijke koffie, maar ook de lekkerste melkspecialiteiten. De koffiemachine is uitgerust met een kwalitatief hoogwaardige stoompijp, die automatisch melk opschuimt wanneer je er een kannetje verse melk onder zet. Met maar liefst 11 temperatuurstanden voor het verwarmen van de melk en 8 instellingen voor de dikte van het melkschuim, kun je de perfecte textuur en smaak creëren. De koffiemachine is eenvoudig te bedienen via het heldere display en de handige draaiknop. Hiermee pas je iedere kop koffie precies aan naar jouw persoonlijke smaak. Bovendien warmt de machine in slechts 3 seconden op, zodat je meteen aan de slag kunt. Het ruime waterreservoir van 1,5 liter zorgt ervoor dat je wel 12 lungo's achter elkaar kunt zetten, zonder dat je tussendoor water hoeft bij te vullen. Dit is ideaal als je in een huis woont met meerdere koffieliefhebbers. Met de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt haal je niet alleen een koffiemachine in huis, maar een echte barista. Geniet elke dag van heerlijke koffiecreaties, zoals cappuccino's, latte macchiato's en flat whites. Dankzij het stijlvolle design en de hoogwaardige afwerking is deze koffiemachine ook een prachtige toevoeging aan je ke.

Pluspunten
  • Kies uit 7 verschillende koffiespecialiteiten, zoals macchiato, flat white, latte en cappuccino. Pas een espresso of cappuccino precies aan naar jouw smaak door de sterkte, hoeveelheid, melktemperatuur én de dikte van het melkschuim in te stellen. Gebruik de draaiknop om hem eenvoudig te bedienen en bekijk je instellingen op het display.

Minpunten
  • Na het opschuimen van de melk, schenk je het melkschuim nog wel zelf in je kopje.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt

Bekijk of de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SNE800SST2ENL1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!