1. blackfriday
  2. Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel

Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel SNE800BTR2ENL1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel. 

Specificaties Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel
MerkSage
FabrikantcodeSNE800BTR2ENL1

Over Sage SNE800BTR2ENL1

Met de volledig roestvrijstalen Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel kun je genieten van de heerlijkste melkspecialiteiten dankzij de kwalitatief hoogwaardige stoompijp. Deze stoompijp van roestvrij staal schuimt de melk automatisch op zodra je er een kannetje verse melk onder zet. Je kunt kiezen uit maar liefst 11 temperatuurstanden om de melk te verwarmen en uit 8 instellingen voor de dikte van het melkschuim. Met behulp van het display en de draaiknop kun je de koffiemachine gemakkelijk bedienen en elke kop koffie naar jouw smaak aanpassen. Bovendien is de machine al klaar voor gebruik binnen slechts 3 seconden, zodat je snel kunt genieten van je favoriete koffie. Dankzij het ruime waterreservoir van 1,5 liter kun je wel 12 lungo's achter elkaar zetten zonder het waterreservoir bij te vullen. Dit is vooral handig als je met meerdere koffieliefhebbers in huis woont. De Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De zwarte truffelkleur geeft een elegante uitstraling aan je keuken. Bovendien is de machine zeer duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er lang plezier van zult hebben. Kortom, met deze koffiemachine zet je moeiteloos de lekkerste melkspecialiteiten en kun je elke dag genieten van een.

Pluspunten
  • Kies uit 7 verschillende koffiespecialiteiten, zoals een macchiato, flat white, latte en een cappuccino. Pas een espresso of cappuccino volledig aan naar jouw smaak door de sterkte, hoeveelheid, melktemperatuur en de dikte van het melkschuim in te stellen. Bedien deze eenvoudig met de draaiknop en bekijk je instellingen op het display.

Minpunten
  • After the milk has been frothed, you still pour the milk foam into your cup yourself. Nadat de melk is opgeschuimd, giet je zelf het melkschuim nog in je kopje.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel

Bekijk of de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SNE800BTR2ENL1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!