1. Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel SES876BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel. 

Specificaties Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSES876BSS4EEU1

Over Sage SES876BSS4EEU1

De Sage Barista Express Impress geborsteld roestvrij staal maalt je koffie en doseert deze vervolgens rechtstreeks in de filterdrager. Hierdoor wordt het zetten van een kopje koffie een eitje. Met de ingebouwde bonenmaler en automatische tamper wordt al het werk voor je gedaan. De espressomachine zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid gemalen koffie hebt voor 1 of 2 espresso's. Met maar liefst 25 verschillende maalstanden kun je jouw koffie fijn malen naar eigen voorkeur. De tamper duwt de gemalen koffie vervolgens kaarsrecht aan, waardoor je altijd een consistent en perfect resultaat krijgt. Dit voorkomt geknoei op je aanrecht, wat natuurlijk erg handig is. De pistonmachine maakt de koffie eerst nat voordat het onder hoge druk wordt gezet. En als je van melkspecialiteiten houdt, kun je de espresso eenvoudig transformeren tot een romige cappuccino met behulp van de krachtige stoompijp. De Sage Barista Express Impress is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een topklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarnaast heeft de espressomachine een elegant en stijlvol ontwerp dat perfect past in elke moderne keuken. Met de Sage Barista Express Impress geniet je elke dag van de meest heerlijke koffiecreaties, met gemak en precisie.

Pluspunten
  • De automatische tampmachine drukt de gemalen koffie gelijkmatig aan voor een gelijkmatig resultaat. Met de ingebouwde koffiemolen maak je koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere espressoapparaten.

Minpunten
  • Het apparaat zal je niet zonder een display begeleiden door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

Bekijk of de Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES876BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!