1. blackfriday
  2. Princess Dinner4All – 2 personen

Princess Dinner4All - 2 personen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Princess Dinner4All - 2 personen 01.103082.01.001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Princess Dinner4All - 2 personen. 

Specificaties Princess Dinner4All - 2 personen
MerkPrincess
Fabrikantcode01.103082.01.001

Over Princess 01.103082.01.001

Met de Princess Dinner4All - 2 personen 103082 kun je op een gezellige en individuele manier gourmetten. Deze set bestaat uit 2 aparte gladde bakplaten, zodat iedereen zijn eigen gerechtjes kan bereiden naar smaak. De ronde bakplaten sluit je aan op de 2 stekkerdozen in de centrale unit, die je in het midden van de tafel plaatst. Op de serveerschaal van de unit kun je alvast gesneden vlees, vis en groenten klaarleggen. Na het bereiden van de gerechten geniet je van een heerlijke maaltijd op je eigen aardewerken bord. Het gebruik van individuele borden en bakplaten zorgt ervoor dat de smaken niet vermengen en dat je zelf kunt bepalen wat je bereidt. Dit zorgt voor een unieke en gepersonaliseerde gourmetervaring. Daarnaast is de Princess Dinner4All - 2 personen ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan elke tafel. De centrale unit heeft een modern design en de aardewerken borden geven een elegante touch aan het diner. Kortom, met de Princess Dinner4All - 2 personen wordt gourmetten een feestje voor iedereen!

Pluspunten
  • Met dit gourmetstel kun je samen gourmetten en toch individueel, dankzij de verschillende kookunits. Het gourmetstel is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor je weinig olie hoeft te gebruiken tijdens het koken. De uitneembare plaat en pannetjes kunnen gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd worden.

Minpunten
  • De borden bieden weinig extra ruimte voor een bijgerecht zoals salade.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Princess Dinner4All - 2 personen

Bekijk of de Princess Dinner4All - 2 personen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.103082.01.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!