1. blackfriday
  2. Princess 182020 Digitale Aerofryer XL

Princess 182020 Digitale Aerofryer XL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Princess 182020 Digitale Aerofryer XL 01.182020.01.001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Princess 182020 Digitale Aerofryer XL. 

Specificaties Princess 182020 Digitale Aerofryer XL
MerkPrincess
Fabrikantcode01.182020.01.001

Over Princess 01.182020.01.001

Met de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL kun je nu niet alleen groenten en vlees grillen, maar ook andere heerlijke gerechten bereiden. Dankzij het meegeleverde grillrekje wordt het grillen een fluitje van een cent. Deze aerofryer beschikt over maar liefst 8 verschillende programma's, waardoor je niet zelf de temperatuur en tijd hoeft in te stellen. Met slechts een paar drukken op het display kies je gemakkelijk een programma, bijvoorbeeld voor het grillen van vlees of het braden van sappige kip. Een ander groot voordeel van deze aerofryer is dat je ook restjes kunt opwarmen zonder dat ze uitdrogen. Dankzij de geavanceerde High Speed Air Convection Technology is er geen olie nodig om je gerechten te bakken, waardoor je gezonde maaltijden kunt bereiden zonder overtollige vetten. Bovendien komt er tijdens het bakken weinig baklucht vrij, waardoor je keuken fris blijft ruiken. De mand van de aerofryer is uitneembaar, waardoor je hem eenvoudig kunt schoonmaken. Zo geniet je niet alleen van heerlijk eten, maar ook van het gemak van het schoonmaken van deze aerofryer.

Pluspunten
  • Met het bijgeleverde grillrooster kun je ook stukken vlees grillen. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze heteluchtfriteuse kun je ook eten opwarmen, zonder dat het uitdroogt.

Minpunten
  • De afzonderlijke onderdelen zijn niet geschikt voor de vaatwasser en dienen dus met de hand te worden gereinigd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL

Bekijk of de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.182020.01.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!