1. blackfriday
  2. Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood

Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood HD6592/84. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood. 

Specificaties Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6592/84

Over Philips HD6592/84

De Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood is de perfecte koffiemachine voor iedereen die houdt van veelzijdigheid en gemak. Met deze machine kun je niet alleen 2 kopjes koffie tegelijkertijd zetten, maar ook een hele kan koffie. De meegeleverde thermoskan kan maar liefst 7 koppen koffie bevatten en houdt de koffie ook nog eens lang op temperatuur. Ideaal wanneer je visite over de vloer hebt! Het gebruiksgemak van de Senseo Switch HD6592/84 Rood is ongeëvenaard. Je plaatst eenvoudig een koffiepad in de houder, drukt op de knop en binnen no-time heb je een heerlijke kop koffie. Bovendien kun je met de Intensity Select Functie zelf bepalen of je een milde kop koffie wilt of juist een sterker exemplaar. Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit, waardoor je energie bespaart. Maar dat is nog niet alles, deze Senseo is ook nog eens duurzaam. Hij bestaat namelijk voor maar liefst 50 procent uit gerecycled materiaal. Daarnaast is de Senseo Switch HD6592/84 Rood voorzien van een handig indicatielampje dat aangeeft wanneer het tijd is om de machine te ontkalken. Zo blijft je koffie altijd van de hoogste kwaliteit. Kortom, met de Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ben je ook nog eens milieubewust bezig.

Pluspunten
  • Je zet ook een hele kan met filterkoffie in de meegeleverde thermoskan, die lang warm blijft. Met de Intensity Select functie kun je de hoeveelheid water aanpassen, zodat je een sterker kopje koffie zet. De Senseo is energiezuinig en gemaakt van gerecyclede onderdelen, waardoor hij minder belastend is voor het milieu.

Minpunten
  • Je gebruikt melkpoederpads voor melkspecialiteiten, maar niet verse melk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood

Bekijk of de Philips Senseo Switch HD6592/84 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6592/84, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!