1. Philips Senseo Original HD6553/80 Rood

Philips Senseo Original HD6553/80 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original HD6553/80 Rood HD6553/80. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original HD6553/80 Rood. 

Specificaties Philips Senseo Original HD6553/80 Rood
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6553/80

Over Philips HD6553/80

Met de Philips Senseo Original HD6553/80 Rood zet je niet zomaar een kopje koffie, maar een kopje koffie met een extra dikke en zachte cremalaag. Deze koffiemachine maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk twee kopjes koffie tegelijk te zetten, zodat je visite niet lang hoeft te wachten. Wat deze Senseo Original zo bijzonder maakt, is de Koffie Boost technologie. Voordat het zetproces begint, wordt de koffiepad namelijk volledig besprenkeld met heet water. Hierdoor heeft de koffie langer de tijd om zijn smaak af te geven, waardoor je kunt genieten van een kopje koffie met een vol aroma. Na het zetten van de koffie hoef je je geen zorgen te maken dat je de machine vergeet uit te zetten. De Senseo Original schakelt namelijk vanzelf uit wanneer je hem 30 minuten niet gebruikt. Zo kun je lekker verder kletsen met je visite, terwijl je weet dat de koffiemachine energiezuinig is. Met de Philips Senseo Original HD6553/80 Rood zet je niet alleen een heerlijk kopje koffie, maar geniet je ook van het gemak en de eenvoud die deze koffiemachine biedt.

Pluspunten
  • Dankzij de Crema Plus technologie heeft elk kopje koffie een extra zachte cremalaag. Maak een kop koffie met een voller aroma dankzij de Koffie Boost technologie. Het toestel schakelt automatisch uit na 30 minuten.

Minpunten
  • Na het drinken van 4 koppen koffie vul je het waterreservoir van 0,7 liter opnieuw bij. Dit model biedt geen Intensity Select functie om een sterker kopje koffie te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original HD6553/80 Rood

Bekijk of de Philips Senseo Original HD6553/80 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6553/80, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!