1. blackfriday
  2. Philips ProMix HR2656/90

Philips ProMix HR2656/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips ProMix HR2656/90 HR2656/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips ProMix HR2656/90. 

Specificaties Philips ProMix HR2656/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHR2656/90

Over Philips HR2656/90

Met de Philips ProMix HR2656/90 haal je een veelzijdige staafmixer in huis waarmee je moeiteloos ingrediënten kunt snijden tot prachtige slierten. Deze staafmixer wordt geleverd met een handige spiraalsnijder met maar liefst 3 messen, zodat je kunt kiezen tussen spaghetti, linguine en linten. Zelfs harde groenten zijn geen probleem voor deze krachtige mixer, dankzij de platte messen. Wat deze staafmixer extra handig maakt, is dat je de snelheid naar wens kunt instellen. Door simpelweg harder of zachter op de knop te drukken, bouw je de snelheid langzaam op en voorkom je vervelende spetters. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij deze mixer ook nog een handige smoothiebeker. Hierin bereid je moeiteloos de meest verse smoothies, die je vervolgens eenvoudig kunt meenemen dankzij de handige to go deksel. En het beste van alles? Na gebruik kun je zowel de smoothiebeker als de snijschijven gewoon in de vaatwasser reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Philips ProMix HR2656/90 haal je niet alleen een krachtige staafmixer in huis, maar ook een handige spiraalsnijder en een praktische smoothiebeker. Maak de meest verrassende gerechten en geniet van heerlijke smoothies, terwijl je het schoonmaken gemakkelijk aan de vaatwasser overlaat. Voeg.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde spiraalsnijder kun je ingrediënten eenvoudig in slierten snijden. Gebruik deze staafmixer kort voor harde ingrediënten en langer achter elkaar voor zachte ingrediënten. Je kunt de snelheid nauwkeurig en makkelijk aanpassen aan het recept door harder of zachter op de knop te drukken.

Minpunten
  • De staafmixer is ongeschikt om harde ingrediënten gedurende langere tijd achter elkaar te mixen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips ProMix HR2656/90

Bekijk of de Philips ProMix HR2656/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR2656/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!