1. Philips ProMix HR2652/90

Philips ProMix HR2652/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips ProMix HR2652/90 HR2652/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips ProMix HR2652/90. 

Specificaties Philips ProMix HR2652/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHR2652/90

Over Philips HR2652/90

Met de Philips ProMix HR2652/90 haal je een krachtige staafmixer in huis die perfect is voor al je keukenbehoeften. Met een vermogen van 800 watt kun je zowel harde als zachte ingrediënten snel en gemakkelijk pureren. Of je nu soepen, sauzen, smoothies of babyvoeding wilt maken, deze staafmixer kan het allemaal aan. Deze staafmixer is voorzien van een traploze snelheidsregeling, waardoor je volledige controle hebt over de mixconsistentie. Je kunt de knop harder of zachter indrukken om de gewenste snelheid te bereiken. Dit betekent dat je de snelheid langzaam kunt opbouwen zonder dat er spetters op je aanrecht belanden. Naast de staafmixer wordt de Philips ProMix HR2652/90 geleverd met handige accessoires. Met de hakmolen kun je gemakkelijk uien en andere groenten fijnhakken, terwijl de ballongarde perfect is voor het opkloppen van slagroom en eiwitten. Bovendien wordt een handige smoothiebeker meegeleverd, ideaal voor onderweg. Alle losse onderdelen van deze staafmixer zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Philips ProMix HR2652/90 haal je een veelzijdige en krachtige staafmixer in huis die je keukenervaring naar een hoger niveau tilt. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag experimenteert met nieuwe recepten, deze staafmixer is een must-have voor elke.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde accessoires kun je ook ingrediënten fijnhakken en slagroom en eiwitten opkloppen. Voor harde ingrediënten gebruik je deze staafmixer kort en voor zachte ingrediënten achter elkaar. Je kunt gemakkelijk en nauwkeurig de snelheid aanpassen aan de bereiding door harder of zachter op de knop te drukken.

Minpunten
  • De blender is niet geschikt om harde ingrediënten langere tijd achter elkaar te mixen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips ProMix HR2652/90

Bekijk of de Philips ProMix HR2652/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR2652/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!