1. Philips ProMix HR2546/00

Philips ProMix HR2546/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips ProMix HR2546/00 HR2546/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips ProMix HR2546/00. 

Specificaties Philips ProMix HR2546/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHR2546/00

Over Philips HR2546/00

Met de Philips ProMix HR2546/00 wordt het opkloppen van ingrediënten een fluitje van een cent, dankzij de meegeleverde dubbele klopper. Of je nu pannenkoekenbeslag wilt maken of een heerlijke saus, met deze handige mixer is het allemaal mogelijk. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de set ook geleverd met een XL hakmolen. Hiermee kun je moeiteloos grote hoeveelheden salsa of vlees hakken. Het bedienen van de staafmixer is kinderspel met slechts één druk op de knop. Wil je je ingrediënten extra glad mixen? Geen probleem! Gebruik gewoon de pulsestand en mix kort op hoge snelheid. Dit is ideaal voor het maken van een zijdezachte soep. En dankzij de antispat beschermer op de staafmixervoet hoef je je geen zorgen te maken over spetters tijdens het mixen. Dit bespaart je weer een hoop schoonmaakwerk. Met de Philips ProMix HR2546/00 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke staafmixer in huis. Maak je favoriete gerechten met gemak en geniet van het feit dat je minder tijd kwijt bent aan opruimen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek alle mogelijkheden die deze staafmixer te bieden heeft.

Pluspunten
  • Je snijdt een uitje fijn en maakt pannenkoekenbeslag met de bijgeleverde hakmolen en garde. Je gebruikt deze staafmixer kort voor harde ingrediënten en gedurende een langere periode voor zachte ingrediënten. Met de pulsstand mix je ingrediënten extra glad.

Minpunten
  • De staafmixer is ongeschikt voor het langdurig mixen van harde ingrediënten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips ProMix HR2546/00

Bekijk of de Philips ProMix HR2546/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR2546/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!