1. Philips Gaia HD7547/80 Titanium

Philips Gaia HD7547/80 Titanium Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Gaia HD7547/80 Titanium HD7547/80. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Gaia HD7547/80 Titanium. 

Specificaties Philips Gaia HD7547/80 Titanium
MerkPhilips
FabrikantcodeHD7547/80

Over Philips HD7547/80

De Philips Gaia HD7547/80 Titanium is de perfecte koffiemachine om jouw favoriete drankje warm te houden. Met een indrukwekkende thermoskan blijft je koffie tot wel 2 uur lang op een heerlijke temperatuur. Zeg maar gedag tegen het haastig opdrinken van je koffie, want met deze koffiemachine geniet je op je gemak van elke slok. De thermoskan heeft een inhoud van 1,2 liter, wat genoeg is om tot wel 10 kopjes koffie in één keer te zetten. Zo hoef je niet steeds opnieuw te zetten en kan je moeiteloos jezelf en je gasten bedienen. De dubbelwandige thermoskan zorgt ervoor dat je koffie zijn temperatuur behoudt, zonder dat de smaak bitter wordt. Je kunt dus altijd rekenen op een heerlijk kopje koffie, zelfs na 2 uur. Het gebruik van de koffiekan is een fluitje van een cent. Met één hand kun je de deksel openen en sluiten, waardoor je gemakkelijk kunt inschenken. En dankzij de handige druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over morsen op het aanrecht. Bovendien schakelt de koffiemachine automatisch uit zodra het zetproces is voltooid, waardoor je energie bespaart. Met de Philips Gaia HD7547/80 Titanium geniet je altijd van een perfect kopje koffie, waar je ook bent.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je gemakkelijk de kan mee kunt nemen naar de ontbijttafel. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie maakt. De druppelstop voorkomt dat er nadruppels ontstaan wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, pas je de sterkte van je kopje koffie niet aan. Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het tijdstip dat jij wilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Gaia HD7547/80 Titanium

Bekijk of de Philips Gaia HD7547/80 Titanium mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD7547/80, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!