1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset HD9951/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9951/00

Over Philips HD9951/00

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset kun je eenvoudig verschillende gerechten bereiden, dankzij de meegeleverde accessoireset. Deze set bestaat uit een bakvorm, kookrek en een grillplaat, waardoor je niet alleen een cake kunt maken, maar ook friet en snacks tegelijk kunt bakken en vlees kunt grillen in de airfryer. De Smart Sensing functie zorgt ervoor dat de friteuse zelf meet welke temperatuur en hoe lang hij de ingrediënten moet bakken. Je kunt de instellingen van je favoriete recepten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt gebruiken. Naast het bakken van friet kun je ook vis, drumsticks of zelfs een hele kip bereiden. Voor taarten, cakes en andere gerechten kun je eenvoudig de tijd en temperatuur instellen. Bij de airfryer wordt ook een handige app geleverd waar je inspiratie kunt opdoen voor heerlijke recepten. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke airfryer in huis, waarmee je moeiteloos de lekkerste gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Je kunt meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, taarten bakken en vlees of groenten grillen dankzij de bijgeleverde accessoireset. De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent op die manier de juiste temperatuur en baktijd. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9951/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!