1. Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek

Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek HD9959/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek. 

Specificaties Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9959/01

Over Philips HD9959/01

Met de Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek kun je meerdere ingrediënten tegelijk bereiden, dankzij het handige kookrek dat wordt meegeleverd. Hiermee creëer je een extra kooklaag in de airfryer, waardoor je nog efficiënter kunt koken. Je kunt deze airfryer bedienen via spraakbesturing of de NutriU app op je smartphone. In de app kun je een recept selecteren en deze direct naar de airfryer sturen, die vervolgens automatisch de juiste baktemperatuur en -tijd instelt. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je altijd perfecte resultaten behaalt. Deze airfryer heeft een inhoud van 1,4 kilogram, wat voldoende is voor een gezelschap van 4 tot 5 personen. Het gebruik van olie is minimaal tot zelfs niet nodig dankzij de innovatieve Rapid Air technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de hete lucht gelijkmatig wordt verdeeld over je ingrediënten, waardoor je altijd kunt genieten van een heerlijk knapperig bakresultaat. Daarnaast is de Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek eenvoudig te reinigen, dankzij de uitneembare onderdelen die vaatwasmachinebestendig zijn. Met deze airfryer haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis waarmee je gezonde en smakelijke gerechten kunt bereiden voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Met behulp van het grillrek bereid je verschillende ingrediënten tegelijk, zoals groentespiezen en frietjes. Je kunt de airfryer op afstand bedienen via de NutriU app of spraakbesturing. Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakluchten omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek

Bekijk of de Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9959/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!