1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer

Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer HD9880/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9880/90

Over Philips HD9880/90

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer heb je de mogelijkheid om direct de gaarheid van je kip of varkensvlees te meten, dankzij de handige meegeleverde voedselthermometer. Hierdoor ben je altijd verzekerd van heerlijk malse stukken vlees. Daarnaast maakt de Rapid CombiAir technologie het mogelijk om altijd de juiste instellingen te gebruiken. Deze technologie stemt namelijk automatisch de baktemperatuur, -tijd en luchtsnelheid af op het gerecht dat je bereidt. Het resultaat? Knapperige en perfect gebakken gerechten, keer op keer. Een ander handig kenmerk van de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer is dat je de airfryer kunt bedienen met behulp van de NutriU app op je smartphone. Met deze app kun je gemakkelijk recepten naar de airfryer verzenden en de baktijd op afstand in de gaten houden. Zo hoef je niet constant in de keuken te staan om te controleren hoe het met je gerecht gaat. Bovendien zijn de losse QuickClean onderdelen van de airfryer vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken na gebruik een fluitje van een cent is. Geniet van gezonde en smakelijke maaltijden zonder gedoe met de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer.

Pluspunten
  • Met behulp van de bijgeleverde voedselthermometer kun je direct de temperatuur van je ingrediënten aflezen. Dankzij de Rapid CombiAir technologie gebruik je altijd de juiste luchtsnelheden voor een knapperig resultaat. Je kunt de airfryer bedienen met je smartphone, zodat je vanaf een afstand de temperatuur en tijd in de gaten kunt houden.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten omdat de friteuse geen geurfilter heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9880/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!