1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm HD9945/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9945/01

Over Philips HD9945/01

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm geniet je van nog meer culinaire mogelijkheden. Deze airfryer wordt geleverd met een handige bakvorm, waarmee je heerlijke taarten, quiches en broden kunt bereiden. Maar dat is nog niet alles: dankzij de handige app kun je het bereidingsproces eenvoudig vanaf je telefoon in de gaten houden. Je verbindt simpelweg de airfryer met de app en stuurt het gewenste recept naar het apparaat. Zo kun je vanaf de bank de rest regelen, terwijl de airfryer voor jou aan de slag gaat. De Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm is zelfs geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa. Je kunt dus gewoon tegen de airfryer praten en het apparaat zal gehoorzamen. Met de innovatieve Rapid Air technologie worden je ingrediënten lekker krokant van buiten en mals van binnen. Dit komt doordat de zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht, wat resulteert in een perfect knapperig bakresultaat. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen eenvoudig kunt reinigen in de vaatwasser. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan het schoonmaken van de airfryer en kun je nog langer genieten van je heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Je kunt de airfryer bedienen vanaf de bank door hem te verbinden met je telefoon. Het zeester-vormige element onderin de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig over de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek nodig die dicht bij een stopcontact is vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9945/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!