1. blackfriday
  2. Philips Airfryer L HD9252/70

Philips Airfryer L HD9252/70 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer L HD9252/70 HD9252/70. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer L HD9252/70. 

Specificaties Philips Airfryer L HD9252/70
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9252/70

Over Philips HD9252/70

Met de Philips Airfryer L HD9252/70 bak je ingrediënten heerlijk knapperig dankzij de innovatieve Rapid Air-technologie. Het unieke zeestervormige ontwerp van de bodem zorgt voor een wervelende heteluchtstroom, waardoor je met weinig tot geen olie toch een perfecte knapperigheid kunt bereiken. Met maar liefst 7 vooraf ingestelde programma's hoef je alleen maar op een knop te drukken en het apparaat stelt automatisch de juiste temperatuur en tijd in. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een gerecht te bereiden! Het handige touchscreen display maakt het selecteren van een programma een fluitje van een cent. Of je nu groenten wilt grillen, kip wilt braden of je eten warm wilt houden, met deze airfryer is het allemaal mogelijk. Met een laadvermogen van 0,8 kilogram kun je genoeg friet bakken voor 2 à 3 personen tegelijk. En het beste van alles is dat je na het bereiden van je maaltijd de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt plaatsen. Zo bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar hoef je ook niet meer op te zien tegen het schoonmaken van de airfryer. Met de Philips Airfryer L HD9252/70 geniet je van heerlijk knapperige gerechten zonder gedoe!

Pluspunten
  • Het zeester-vormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling in de pan, wat resulteert in een knapperig eindresultaat. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze heteluchtfriteuse bereid je tegelijkertijd frietjes voor 2 tot 3 personen.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig omdat het snoer 0,8 meter lang is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer L HD9252/70

Bekijk of de Philips Airfryer L HD9252/70 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9252/70, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!