1. Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm

Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm HD9925/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9925/01

Over Philips HD9925/01

Met de Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm kun je niet alleen genieten van heerlijk knapperige frietjes, maar ook van zelfgemaakte taarten, quiches en muffins dankzij de meegeleverde bakvorm. Deze airfryer maakt gebruik van de innovatieve Rapid Air-technologie, waardoor je ingrediënten zonder veel olie toch lekker krokant kunt bakken. De bodem van de airfryer is ontworpen in de vorm van een zeester, wat zorgt voor een wervelende heteluchtstroom die zorgt voor een gelijkmatige en knapperige bereiding. De Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm is voorzien van 7 handige programma's, waardoor je met slechts één druk op de knop een gerecht kunt bereiden zonder dat je zelf de temperatuur en tijd hoeft in te stellen. Het gebruiksvriendelijke touchscreen display maakt het kiezen van een programma een fluitje van een cent. Of je nu groenten wilt grillen, kip wilt braden of je eten warm wilt houden, deze airfryer biedt voor elk gerecht de juiste instellingen. Met een laadvermogen van 0,8 kilogram kun je in één keer genoeg frietjes bakken voor 2 à 3 personen. Dankzij de handige meegeleverde bakvorm kun je ook experimenteren met het maken van heerlijke taarten, quiches en muffins. De Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm is de perfecte aanvulling voor iedereen die graag gezond en knapperig eten wil bereiden.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgevoegde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Het zeester-vormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht in de pan, wat resulteert in een knapperig eindresultaat. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact nodig op een plek dichtbij met een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9925/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!