1. blackfriday
  2. Ninja Speedi ON400EU

Ninja Speedi ON400EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja Speedi ON400EU ON400EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja Speedi ON400EU. 

Specificaties Ninja Speedi ON400EU
MerkNinja
FabrikantcodeON400EU

Over Ninja ON400EU

Met de Ninja Speedi ON400EU multicooker bereid je moeiteloos een complete maaltijd in slechts 15 minuten, allemaal in één pan. Dankzij het innovatieve Rapid Cooking System, dat de perfecte combinatie van stoom en warmte biedt, hoef je niet langer na te denken over het koken. De multicooker beschikt over maar liefst 10 verschillende kookstanden, inclusief de handige airfryer functie. Hierdoor kun je zelfs knapperige frietjes en snacks bereiden in dit veelzijdige apparaat. De binnenpan van de multicooker heeft een royale inhoud van 5,7 liter, wat genoeg is om een heerlijke maaltijd voor ongeveer 4 personen te bereiden. En als je even niet weet wat je wilt maken met de ingrediënten die je in de koelkast hebt liggen, hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van de Speedi Meal Builder in de bijbehorende smartphone app kan de multicooker op basis van jouw gekozen ingrediënten automatisch een heerlijke maaltijd voorstellen. Met de Ninja Speedi ON400EU multicooker wordt koken een fluitje van een cent. Geniet van het gemak en de veelzijdigheid van dit geweldige apparaat en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden die het te bieden heeft.

Pluspunten
  • Dankzij het Rapid Cooking System bereid je binnen 15 minuten een maaltijd. Met de 10 verschillende kookstanden bereid je diverse gerechten in de multicooker. De speciale Speedi Meal Builder stelt een maaltijd samen op basis van de door jou gekozen ingrediënten.

Minpunten
  • Een multicooker is behoorlijk groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja Speedi ON400EU

Bekijk of de Ninja Speedi ON400EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja ON400EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!