1. blackfriday
  2. Ninja Foodi 11-in-1 Multicooker OL550EU

Ninja Foodi 11-in-1 Multicooker OL550EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja Foodi 11-in-1 Multicooker OL550EU OL550EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja Foodi 11-in-1 Multicooker OL550EU. 

Specificaties Ninja Foodi 11-in-1 Multicooker OL550EU
MerkNinja
FabrikantcodeOL550EU

Over Ninja OL550EU

De Ninja Foodi 11-in-1 OL550EU Multicooker is een veelzijdige keukenhulp waarmee je verschillende gerechten kunt bereiden. Met maar liefst 11 verschillende kookprogramma's is er voor elk gerecht de perfecte instelling. Of je nu zin hebt in sappige pulled pork of een heerlijke cake, deze multicooker kan het allemaal aan. Met een inhoud van 6 liter is de multicooker groot genoeg om een maaltijd voor 4 personen te bereiden. De speciale Combi Steam functie zorgt ervoor dat je gerecht extra sappig en knapperig wordt. Daarnaast wordt de multicooker geleverd met een handige kookmand, waarmee je gemakkelijk friet kunt bakken. Het bijgeleverde kookrekje maakt het mogelijk om twee ingrediënten tegelijkertijd te bereiden. Nadat je klaar bent met koken, kun je het eten nog 30 minuten warm houden met de handige warmhoudfunctie. Zo blijft het eten op de juiste temperatuur, zelfs als je bezoek wat later arriveert. En het schoonmaken is ook een eitje, want de binnenpan kan gewoon in de vaatwasmachine. Met de Ninja Foodi 11-in-1 OL550EU Multicooker haal je een veelzijdige keukenhulp in huis waar je keer op keer van zult genieten.

Pluspunten
  • Met de grote kookpan van 6 liter kun je moeiteloos een maaltijd voor 6 personen bereiden. Het eten blijft nog 30 minuten warm dankzij de warmhoudfunctie na het koken. Het schoonmaken van de binnenpan en accessoires is eenvoudig in de vaatwasmachine.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is behoorlijk groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja Foodi 11-in-1 Multicooker OL550EU

Bekijk of de Ninja Foodi 11-in-1 Multicooker OL550EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja OL550EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!