1. blackfriday
  2. Ninja AF160EU

Ninja AF160EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja AF160EU AF160EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja AF160EU. 

Specificaties Ninja AF160EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF160EU

Over Ninja AF160EU

Met de Ninja AF160EU kun je ingrediënten gelijkmatig en extra knapperig bakken, dankzij de innovatieve crisperplaat die wordt meegeleverd. Deze plaat zorgt ervoor dat er ook lucht via de onderkant van het voedsel circuleert, waardoor het resultaat nog beter wordt. Naast de geweldige bakprestaties biedt deze airfryer ook verschillende standen, zodat je niet alleen kunt bakken, maar ook taarten kunt maken en kip kunt braden. Bovendien is er een speciale stand voor het opwarmen van voedsel, perfect voor het snel opwarmen van restjes. De max crisp stand is een geweldige functie waarmee bevroren ingrediënten in een kortere tijd knapperig worden gebakken. Hiermee bespaar je kostbare tijd en geniet je toch van een heerlijke maaltijd. Uiteraard beschikt de airfryer ook over een airfry functie, waarmee je met weinig tot geen olie goudbruine en knapperige friet kunt bereiden voor 2 à 3 personen. Met het handige display kun je eenvoudig de gewenste stand selecteren en de tijd en temperatuur naar wens instellen. Na het gebruik van de Ninja AF160EU hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Alle losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je heerlijke gerechten. Kortom, met de Ninja AF160EU haal je een veelzijdige en gebruiksv.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde knapperige plaat bak je ingrediënten gelijkmatig en extra knapperig. Je kunt de gewenste baktijd instellen met de timer, die een signaal geeft wanneer je gerecht klaar is. Je kunt de afneembare onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen vetfilter ingebouwd dat vet afvoert tijdens het bakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja AF160EU

Bekijk of de Ninja AF160EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF160EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!