1. Moulinex Eco Respect LM46EN10

Moulinex Eco Respect LM46EN10 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex Eco Respect LM46EN10 LM46EN10. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex Eco Respect LM46EN10. 

Specificaties Moulinex Eco Respect LM46EN10
MerkMoulinex
FabrikantcodeLM46EN10

Over Moulinex LM46EN10

De Moulinex Eco Respect LM46EN10 blender is een milieuvriendelijke keuze, omdat deze voor 65 procent is gemaakt van gerecycled plastic. Door deze blender in huis te halen, draag je bij aan het verminderen van je ecologische impact. Met een krachtige motor van 800 watt en 4 roestvrijstalen messen kan deze blender elke bereiding moeiteloos mixen tot een glad geheel. Met de handige draaiknop kun je de snelheid aanpassen in 2 standen of gebruik maken van de pulsstand. Hierdoor kun je zowel warme als koude bereidingen maken. De glazen beker is hitte- en schokbestendig, waardoor je ingrediënten tot wel 80 graden Celsius kunt mengen en zelfs ijs kunt crushen. Met een inhoud van 1,25 liter kun je genoeg smoothies maken voor 3 of 4 glazen. Bovendien blijft de blender stevig op zijn plek staan dankzij de zuignappen aan de onderkant. Met de Moulinex Eco Respect LM46EN10 blender kies je niet alleen voor een hoogwaardig en veelzijdig apparaat, maar ook voor duurzaamheid. Geniet van heerlijke smoothies en andere mengsels terwijl je het milieu een handje helpt!

Pluspunten
  • De blender is op een duurzame manier ontworpen en bestaat voor 65 procent uit gerecycled plastic. Met zijn vermogen van 800 watt kun je gedurende korte tijd harde ingrediënten mixen. Met de pulseerstand kun je kort en krachtig pulseren, zodat je harde stukjes gemakkelijk kunt mixen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is redelijk zwaar en breekbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex Eco Respect LM46EN10

Bekijk of de Moulinex Eco Respect LM46EN10 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex LM46EN10, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!