1. Moccamaster KBG Select Rvs

Moccamaster KBG Select Rvs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBG Select Rvs 53979. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBG Select Rvs. 

Specificaties Moccamaster KBG Select Rvs
MerkMoccamaster
Fabrikantcode53979

Over Moccamaster 53979

Met de Moccamaster KBG Select Rvs zet je niet zomaar een kopje koffie, maar een ware smaakexplosie. Dit koffiezetapparaat is speciaal ontworpen om de perfecte temperatuur van 92 tot 96 graden Celsius te bereiken. Hierdoor komen alle heerlijke aroma's optimaal tot hun recht en voorkom je die vervelende bittere nasmaak. Binnen een recordtijd van slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie klaar, zodat je snel kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Maar dat is nog niet alles. Met de handige keuzeschakelaar kun je ook een kleinere hoeveelheid koffie zetten. Dus of je nu alleen bent of visite hebt, de Moccamaster KBG Select Rvs past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. En dankzij de ingebouwde warmhoudplaat blijft de koffie maar liefst 40 minuten lang op temperatuur. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je tweede kopje koud is voordat je ervan kunt genieten. Maar deze koffiemachine heeft nog meer te bieden. De handige druppelstop zorgt ervoor dat er geen koffie op de warmhoudplaat terechtkomt, waardoor je geen last hebt van vervelende vlekken en gemakkelijk kunt schoonmaken. Bovendien is de Moccamaster KBG Select Rvs uitgerust met een stevige en duurzame roestvrijstalen behuizing. Dit betekent dat je nog jarenlang kunt genieten van de perfect.

Pluspunten
  • Doordat de temperatuur nauwkeurig is ingesteld op 92 tot 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak van de koffie. Met behulp van de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er al een hele kan koffie klaar, dus het gaat snel.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBG Select Rvs

Bekijk of de Moccamaster KBG Select Rvs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 53979, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!