1. Miele KD 7714 E

Miele KD 7714 E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele KD 7714 E 11.990.680. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele KD 7714 E. 

Specificaties Miele KD 7714 E
MerkMiele
Fabrikantcode11.990.680

Over Miele 11.990.680

De Miele KD 7714 E is de perfecte oplossing om je verse groenten en fruit langer vers te houden. Met de handige DailyFresh lade kun je de luchtvochtigheid instellen, waardoor je minder voedsel verspilt. Maar dat is niet alles, deze inbouw koel-vriescombinatie biedt ook voldoende ruimte voor de etenswaren van 3 tot 4 personen. Naast de plateaus is er ook een handig flessenrek inbegrepen, waarin je gemakkelijk flessen cola, wijn of bruisend water kunt bewaren. En als je wat diepvriesproducten hebt, vind je achter de onderste deur maar liefst 3 vrieslades. Dankzij ComfortFrost hoef je deze slechts 1 of 2 keer per jaar te ontdooien. De Miele KD 7714 E is niet alleen functioneel, maar ook erg stil. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel zul je niet eens merken dat het apparaat aanstaat. Zo kun je ongestoord een hele dag thuis werken aan de keukentafel, terwijl je eten perfect gekoeld blijft. Kortom, deze koel-vriescombinatie is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan versheid en efficiëntie in de keuken.

Pluspunten
  • Pas eenvoudig de temperatuur en luchtvochtigheid van de DailyFresh lade aan. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar ontdooien, vanwege Low Frost?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele KD 7714 E

Bekijk of de Miele KD 7714 E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 11.990.680, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!