1. blackfriday
  2. Miele H 2761 B CLST

Miele H 2761 B CLST Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele H 2761 B CLST 12.155.140. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele H 2761 B CLST. 

Specificaties Miele H 2761 B CLST
MerkMiele
Fabrikantcode12.155.140

Over Miele 12.155.140

Met de Miele H 2761 B CLST hoef je je geen zorgen te maken over het verbranden van je handen tijdens het uitnemen van bakplaten en ovenschotels. Dankzij de handige telescopische rails kun je gemakkelijk bij je gerechten zonder jezelf te bezeren. Om je culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen, beschikt deze oven over de turbo hetelucht functie. Hiermee kun je meerdere pizza's tegelijkertijd bakken en zorgt het ervoor dat elke pizza gelijkmatig warm wordt en een heerlijk goudbruin korstje krijgt. Na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de oven. De speciale gecoate wanden voorkomen dat etensresten aankoeken, waardoor je de oven snel en eenvoudig weer schoon krijgt. Daarnaast is deze oven ook voorzien van een handige ontdooifunctie. Met deze functie kun je etenswaren snel ontdooien zonder ze te verwarmen. Dus of je nu snel een boterham wilt ontdooien voor het ontbijt of een pangafilet voor in je curry, met de Miele H 2761 B CLST is het allemaal mogelijk.

Pluspunten
  • Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je vele opties voor het klaarmaken van maaltijden. Dankzij de telescopische geleider kun je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te verbranden. Met turbo hetelucht kan je maaltijden bakken op verschillende niveaus.

Minpunten
  • De oven beschikt niet over een magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele H 2761 B CLST

Bekijk of de Miele H 2761 B CLST mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 12.155.140, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!