1. blackfriday
  2. Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom

Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom 6772304. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom. 

Specificaties Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom
MerkMelitta
Fabrikantcode6772304

Over Melitta 6772304

De Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom is een koffiezetapparaat dat met zijn unieke wateruitloop een authentieke koffiebeleving biedt. De wateruitloop kan 360 graden draaien, waardoor het lijkt alsof je met de hand een kopje koffie zet. Het apparaat doet dit echter volledig automatisch voor jou. Dit filter koffiezetapparaat maakt gebruik van een speciale techniek waarbij de gemalen koffie eerst lichtjes wordt bevochtigd voordat het water verder over de koffie wordt gegoten. Hierdoor ontstaat er een heerlijk aroma en kan het water optimaal in de koffie trekken. De Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom heeft een ruime capaciteit en kan tot wel 40 minuten lang de koffie op de juiste temperatuur houden. Na deze tijd schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit, waardoor je energie bespaart. Met een compact formaat van slechts 17 centimeter breed past dit koffiezetapparaat perfect op jouw keukenblok. De elegante zwarte chroomafwerking geeft het apparaat een moderne uitstraling die aansluit bij elke keukenstijl. Geniet elke ochtend van een heerlijk kopje koffie, gezet met de Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom.

Pluspunten
  • De wateruitloop, die 360 graden kan draaien, verdeelt het hete water gelijkmatig over de koffie voor een vol aroma. Je kunt koffie zetten naar jouw persoonlijke smaak met de instelbare koffiesterkte. Dankzij het compacte formaat is hij geschikt voor kleine keukens.

Minpunten
  • Bij het koffiezetapparaat zit geen bonenmaler, die moet je apart kopen. Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het gewenste tijdstip.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom

Bekijk of de Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6772304, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!