1. blackfriday
  2. Melitta Easy II Therm Zwart

Melitta Easy II Therm Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Easy II Therm Zwart 6762891. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Easy II Therm Zwart. 

Specificaties Melitta Easy II Therm Zwart
MerkMelitta
Fabrikantcode6762891

Over Melitta 6762891

De Melitta Easy II Therm Zwart is een koffiezetapparaat met een handige warmhoudkan en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Met slechts één hand kun je de kan gemakkelijk bedienen dankzij het handige doorloopdeksel. Door simpelweg op de zijvergrendeling te drukken, kun je de deksel eenvoudig verwijderen en later weer terugplaatsen. Tijdens het koffiezetten stroomt de verse koffie direct door de deksel in de warmhoudkan, waardoor je altijd kunt genieten van een hete kop koffie. De geïntegreerde druppelstop zorgt ervoor dat er geen koffie lekt vanuit het filter, waardoor je keuken schoon en opgeruimd blijft. Met een waterreservoir van 1 liter kun je gemiddeld 8 kopjes koffie zetten. Het transparante waterreservoir maakt het gemakkelijk om het waterpeil vanaf de voorkant van de machine te controleren. Na het zetten van de koffie kun je het koffiefilter eenvoudig verwijderen dankzij de uitneembare zwenkfilter. Bovendien schakelt de machine zichzelf na 40 minuten automatisch uit, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing. Geniet elke dag van een heerlijk kopje koffie met de Melitta Easy II Therm Zwart. Met zijn handige functies en gebruiksvriendelijke ontwerp is het de perfecte aanvulling voor elke keuken. Begin je dag goed met een kop koffie naar jouw smaak, bereid met gemak en precisie. Ontdek.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je gemakkelijk de kan op de ontbijttafel kunt zetten. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je koffie zet. De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Het reservoir voor het water is niet verwijderbaar, waardoor het bijvullen ervan minder gemakkelijk is. Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van metaal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Easy II Therm Zwart

Bekijk of de Melitta Easy II Therm Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6762891, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!