1. Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver

Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver 6761416. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver. 

Specificaties Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver
MerkMelitta
Fabrikantcode6761416

Over Melitta 6761416

Met de Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver kun je vanaf een afstand je koffie zetten met behulp van je tablet of smartphone. Het is nu mogelijk om je eigen unieke koffierecepten te creëren en op te slaan onder je eigen profiel, allemaal vanuit het comfort van je luie stoel. En niet alleen voor jezelf, maar ook voor drie andere personen. Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig wisselen tussen twee verschillende koffiesmaken. Aan de ene kant kun je een pittige koffieboon plaatsen voor een sterke espresso, terwijl je aan de andere kant een koffieboon kunt gebruiken die perfect is voor melkspecialiteiten. Met slechts één druk op de knop maak je moeiteloos een heerlijke cappuccino of latte macchiato. En voor degenen die de voorkeur geven aan cafeïnevrije koffie, is er zelfs een apart vakje beschikbaar voor gemalen koffie. De Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver biedt niet alleen gemak en gebruiksgemak, maar ook de mogelijkheid om je koffie op maat te maken aan de hand van je persoonlijke voorkeuren. Ontdek een wereld van heerlijke koffievariaties en geniet van de perfecte kop koffie, elke keer weer.

Pluspunten
  • Je maakt niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Met het dubbele bonenreservoir kun je afwisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. Sla koffierecepten op voor 4 personen door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Het onderhoud vergt meer werk in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver

Bekijk of de Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6761416, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!