1. Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom

Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom 11644NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom. 

Specificaties Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom
MerkMagimix
Fabrikantcode11644NL

Over Magimix 11644NL

Met de Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom bereid je moeiteloos een grote hoeveelheid sap voor 5 à 6 personen. Deze blender heeft een royale inhoud van 2 liter, waardoor je in één keer genoeg kunt maken voor een gezellige brunch met vrienden of familie. Met een krachtig vermogen van 1.500 watt kan deze blender zelfs harde ingrediënten zoals ijsblokjes en noten moeiteloos mixen. De glazen blenderkan is niet alleen stevig, maar ook hittebestendig. Dit betekent dat je niet alleen koude, maar ook warme ingrediënten kunt mixen tot een heerlijke soep. Met de 5 automatische programma's hoef je alleen maar op een knop te drukken om bijvoorbeeld een verfrissende smoothie of een warme soep te maken. Je hoeft dus geen ingewikkelde instellingen te doen en kunt direct aan de slag. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent. Je kunt gebruikmaken van het handige reinigingsprogramma om de blender grondig schoon te maken, en als je een grondige reiniging wilt, kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. Zo kun je snel weer genieten van een heerlijk drankje zonder gedoe met schoonmaken.

Pluspunten
  • Je maakt smoothies voor 5 à 6 glazen in de blenderkan van 2 liter. Dankzij de krachtige 1.500 watt vermogen kun je langere tijd harde ingrediënten mixen. Deze blender is uitgerust met 5 automatische programma's, waaronder een voor het maken van smoothies en soep.

Minpunten
  • Een glazen blenderkan is vrij zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom

Bekijk of de Magimix Power Blender 5 XL Mat Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11644NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!