1. blackfriday
  2. Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino

Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino 11730. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino. 

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino
MerkMagimix
Fabrikantcode11730

Over Magimix 11730

Met de Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino kun je van een eenvoudige espresso een heerlijke cappuccino maken. De meegeleverde melkopschuimer stelt je in staat om allerlei warme en koude melkspecialiteiten te bereiden. Plaats de aparte melkopschuimer naast de koffiemachine en geniet van het compacte formaat dat weinig ruimte inneemt op je aanrechtblok. Met de Vertuo Pop kun je maar liefst 4 verschillende formaten kopjes koffie zetten, variërend van een espresso van 40 milliliter tot een grote mok van 230 milliliter. Elke koffiecup is voorzien van een barcode, waardoor de machine automatisch de juiste verhoudingen gebruikt voor een perfecte kop koffie. Met slechts één druk op de knop geniet je van een smaakvolle kop koffie met een heerlijk dikke cremalaag. Bovendien kun je de machine verbinden met de handige Nespresso app, waardoor je altijd op de hoogte blijft van updates en gemakkelijk het onderhoud kunt bijhouden. Met de Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino haal je een veelzijdige koffiemachine in huis die niet alleen heerlijke koffie zet, maar ook nog eens eenvoudig te bedienen en te onderhouden is. Geniet elke dag van een perfecte kop koffie met deze stijlvolle en praktische machine.

Pluspunten
  • Met behulp van de melkopschuimer kun je zelf schuim maken voor een cappuccino of latte macchiato. Vanwege het compacte formaat neemt hij niet veel ruimte in beslag op je keukenblad. Dankzij de 4 verschillende kopgroottes is de koffiemachine geschikt voor liefhebbers van een grote mok koffie.

Minpunten
  • Je vult regelmatig het kleine waterreservoir van 600 milliliter bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino

Bekijk of de Magimix Nespresso Vertuo Pop Black Liquorice met Aeroccino mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11730, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!