1. Magimix Nespresso Essenza Mini Wit

Magimix Nespresso Essenza Mini Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Essenza Mini Wit 11365. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Essenza Mini Wit. 

Specificaties Magimix Nespresso Essenza Mini Wit
MerkMagimix
Fabrikantcode11365

Over Magimix 11365

De Magimix Nespresso Essenza Mini Wit is speciaal ontworpen voor degenen die in een kleiner huishouden wonen. Met zijn extra compacte formaat neemt deze koffiemachine minimale ruimte in op jouw keukenblad, zodat je ook nog genoeg ruimte overhoudt voor andere keukenapparatuur. Met de instelbare waterhoeveelheid kun je de perfecte espresso en lungo creëren, helemaal naar jouw smaak. Voeg minder water toe voor een intensere smaak. Dankzij de snelle opwarmtijd van slechts 25 seconden kun je zelfs tijdens de ochtendspits snel nog een kopje koffie drinken. Geen gedoe meer met lange wachttijden. En maak je geen zorgen over energieverspilling, want de koffiemachine schakelt automatisch uit na 9 minuten inactiviteit. Met de Magimix Nespresso Essenza Mini Wit geniet je van heerlijke koffie, aangepast aan jouw voorkeuren, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Een perfecte aanvulling voor elke keuken!

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat neemt hij maar weinig ruimte in op jouw keukenblad. Met slechts 57,9 decibel is hij veel stiller dan andere Nespresso machines. Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, heb je een melkopschuimer nodig. Met het waterreservoir van 0,6 liter kun je 5 lungo's achter elkaar zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Essenza Mini Wit

Bekijk of de Magimix Nespresso Essenza Mini Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11365, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!