1. Magimix Le Mini Plus Rood

Magimix Le Mini Plus Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Le Mini Plus Rood 18253EB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Le Mini Plus Rood. 

Specificaties Magimix Le Mini Plus Rood
MerkMagimix
Fabrikantcode18253EB

Over Magimix 18253EB

De Magimix Le Mini Plus foodprocessor is een compacte krachtpatser die perfect past in keukens met beperkte ruimte. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat, want met zijn krachtige inductiemotor kan hij moeiteloos al het zware werk aan. Of je nu een grote mengkom nodig hebt voor uitgebreide bereidingen of liever een kleinere kom gebruikt, deze foodprocessor heeft het allemaal. Het unieke aan Le Mini is dat hij automatisch de snelheid aanpast aan het type bereiding. Of je nu deeg kneedt, soepen mixt, vlees hakt of harde groenten snijdt, je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste stand. Daarnaast wordt deze foodprocessor geleverd met een handige bewaardoos, zodat je de accessoires netjes kunt opbergen zonder extra ruimte in je keukenlade in te nemen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Magimix ook nog eens 30 jaar garantie op de motor. Met de Magimix Le Mini Plus haal je een betrouwbare en veelzijdige foodprocessor in huis die perfect is voor elke keuken.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor heeft 2 mengkommen van 0,5 en 1,7 liter. Met de bijgevoegde blendermix accessoire kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, waardoor je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. Je krijgt inspiratie voor gerechten in het bijgevoegde receptenboekje.

Minpunten
  • Vanwege de geringe inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Le Mini Plus Rood

Bekijk of de Magimix Le Mini Plus Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18253EB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!